luni, 30 august 2010

Steve Jobs si IPhone ma obliga sa modific template-ul blogului!

Multa lume (doar tata... :-) ) s-a plans ca am un template prea complicat. Se pare ca toti care au IPhone si imi vizualizeaza blogul, au un mic dezavataj. Nu se vede textul! Asta e! Asta e IPhone-ul! Si, desi sunt declarat, impotriva IPhone-ului, am decis, totusi, sa trec cu vederea si sa adopt un IPhone friendly template. "If you can't beat them, join'em!"
MacWorld Conference & Expo 2007 - San Francisc...Image via WikipediaAuzi parerea unui utilizator de IPhone : "IPhone are o problema cu template-ul tau. Nu se vede bine textul. Alege un template mai simplu, pentru cei care au IPhone." Cat tupeu! Cum sa zici nasole despre IPhone, cum sa declari ca IPhone are probleme cu anumite template-uri ... daca te-ar fi auzit Steve Jobs, ti-ar fi dat doua bucati si un cap in gura, iar apoi ti-ar fi dat o husa din partea companiei... :-))

Puteam, totusi, sa fiu nesimtit, si sa merg pe atitudinea lui Steve Jobs
Replica ar fi sunat cam asa: "In primul rand: Nu exista nicio problema! Pe IPhone, toate template-urile se vad perfect! Iphone-ul nu are nicio problema! Nu exista nicio interferenta intre cromatica si text. Este vina voastra ca nu percepeti cum trebuie, din punct de vedere vizual blogtemplate-urile de pe IPhone. In al doilea rand: chiar daca nu exista nicio problema, compania o sa ofere, gratuit, tuturor, celor cu deficiente vizuale, un plastic special care se va monta pe ecran si va preveni interferenta cromaticii cu lizibilitatea textului despre care tocmai v-am spus ca nu apare. Iar daca tot nu sunteti multumiti, il sun pe donAndreis sa modifice template-ul de pe blogul lui."

Azi m-a sunat un numar necunoscut, dar n-am raspuns! :)) Daca a fost Jobs, atunci inseamna ca de-al dracu' trebuia sa-i raspuns si sa-i zic ca, pastrez template-ul vechi. Ai scapa de data asta, Stevenica, dar daca nici acum nu se vede bine template-ul asta, atunci le recomand tuturor sa-si tina cu mana stanga IPhone-ul, daca vor sa vada blogul meu.

Si daca nici asa nu merge, atunci puteti sa-l scapati pe jos (nu e nevoie sa dati cu el de pamant), iar daca ecranul este negru inseamna ca se incarca html-ul pentru IPhone. Din motive de "battery save", mesajul: "on some IPhones, this task will take several minutes" nu va aparea . Nu intrati in panica! Server-ul meu trimite pachetele de informatie mai greu la IPhone. Asteptati, va rog,  pana apare IPhone 5, cu mesajul: daca a mers a 4-a oara, si nu s-a saturat lumea, atunci sigur merge si a cincea oara cu IPhone 5.
Enhanced by Zemanta

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu