miercuri, 15 septembrie 2010

Trec pe Samsung Galaxy S i9000

Image representing Samsung Electronics as depi...Image via CrunchBaseDupa lungi calatorii in lumea telefoanelor mobile, adica alde, germanos, vodafone, orange store si altele, am ajuns la concluzia ca cel mai bun telefon mobil pentru mine, este acest Samsung Galaxy S I9000.

Ca sa fiu sincer, am mai avut, Samsung, si pe atunci, nu pot sa spun, ca m-a impresionat. Nu suportam ideea ca nu are net si ca nu face poze cum trebuie...eram copil ce-i drept, pe-atunci. 
Cu toate astea, astazi nu pot trai fara un telefon cu internet. Cu facutul de poze nasoale, m-am obisnuit si pot trai fara un super aparat de fotografiat incorporat in telefon.
A trebuit sa aleg, intre Tableta de la Dell (Streak 3G), Nokia N900, IPhone si acest Samasung Galaxy S.
Ca sa intelegeti alegerea mea:
1) Dell-ul era mare si greu, foarte greu, exceptional de greu (220 de grame) ceea ce inseamna ca orice conversatie mai mult de 10 minute se transforma intr-o ora de tras de fiare la sala.
2) Nokia are o veche problema cu softul si hardul pe care nu au reusit sa o rezolve nici pana astazi.
3) IPhone-ul nu-l suport, deci suficient motiv sa nu-l aleg.
4) Samasung-ul pare cel putin la pret si la aplicatii alegerea potrivita.
Samsung Galaxy S vs. Iphone4
Daca cineva ar spune ca Samsung Galaxy este replica dupa Iphone 4, i-as da dreptate. Sunt identince. Pana si strategia de marketing este asemnatoarea cu cea a celor de la Apple. Dar cu toate astea, Samasung este mai bun decat Iphone, pentru ca nu este facut de Apple. Motiv suficient pentru mine.
Enhanced by Zemanta